Zilele comunelor Moșna și Gorban

Victorel Lupu, președintele Organizației Județene Iași a PSD și Maricel Popa, vicepreședintele Organizației Județene Iași a PSD au participat la Zilele comunelor Moșna și Gorban, alături de Georgel Popa și Danut Rotaru, primarii celor două două comunități.

„Am avut bucuria de a mă afla printre oamenii din Gorban și Moșna la sărbătorile celor două comunități. Sărbătoarea comunei este de fapt sărbătoarea oamenilor. La mulți ani! Le mulțumesc celor doi primari pentru modul în care s-au organizat și le doresc să administreze cu multa seriozitate și în continuare cele două comunități” a declarat Victorel Lupu, președintele Organizației Județene Iași a PSD.
“Mesajul meu este acela de a fi în continuare mai buni, mai solidari și să ne ajutăm mai mult unii pe alții. Comunitățile de aici trebuie să se dezvolte mai mult și sunt convins că administratorii acestor două frumoase locuri din județul Iasi vor face toate demersurile necesare în următorii ani” a declarat Maricel Popa, vicepreședintele Organizației Județene Iași a PSD.

Zilele comunelor Moșna și Gorban Zilele comunelor Moșna și Gorban Zilele comunelor Moșna și Gorban Zilele comunelor Moșna și Gorban

Comments are closed.