ziarulevenimentul.ro • Plan cu bătaie lungă în PSD – Cum va arăta judeţul Iaşi în următorii 4 ani

sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Social-democraţii îşi fac planul de bătaie pentru următorii patru ani de guvernare a judeţului Iaşi. Dacă vor prelua frâiele Consiliului Judeţean Iaşi, pesedinştii vor pune accent pe implementarea Masterplanului de drumuri judeţene, pe racordarea unui număr cât mai mare de comune la reţeaua de apă potabilă şi canalizare, urmând să fie crescut şi plafonul de finanţare pentru proiectele culturale şi sociale ale comunităţii

În plină bătălie electorală, social-democraţii pun la punct planul de dezvoltare a judeţului, încrezători că vor avea frâiele Consiliului Judeţean (CJ) pentru a putea implementa „planul roşu de guvernare judeţeană”.
La capitolul infrastructură rutieră, pesediştii amintesc că în mandatul acesta au „optimizat Masterplanul de drumuri judeţene şi comunale, creând astfel o proiecţie până în anul 2020”. Pe lista de reuşite, social-democraţii introduc modernizare drumurilor judeţene 282 Iaşi - Botoşani şi 248 Iaşi - Vaslui, urmând să fie contractat un credit de minim 20 milioane de euro pentru implementarea Masterplanului. Astfel, sunt aproximate investiţii de peste 200 de milioane de euro pe această ramură, până în anul 2020, pentru 2016 existând promisiunea că se vor asfalta 100 de km de drumuri.

citiți articolul integral în ziarulevenimentul.ro

Comments are closed.