Soluţii pentru modernizarea căminului din suburbia Lunca

În cursul zilei de ieri, primarul Dumitru Pantazi a chemat la discuţii pe reprezentanţii Companiei Naţionale de Investitii (CNI), pentru a găsi soluţii cu privire la proiectul de modernizare al căminului din suburbia Lunca.

Firma care a câştigat licitaţia nu a mai continuat lucrările, deoarece cantităţile de materiale din acte nu erau suficiente pentru a finaliza lucrarea.

„În cursul zilei de ieri, reprezentanţii CNI au venit în teritoriu pentru a analiza situaţia Căminului Lunca – Paşcani. Problema este că cei de la CNI au alocat o sumă de bani pentru întregul proiect, însă nu este de ajuns. La întâlnire au participat şi proiectanţii şi executanţii, iar după o serie de analize în teren s-a stabilit ca suma să rămână aceeaşi, dar să se renunţe la o serie de lucrări suplimentare prinse în proiect. S-a mai stabilit că după Sf. Paşte să se reînceapă lucrarea”, a declarat Dumitru Pantazi, primarul municipiului Paşcani.

Pentru acest proiect, CNI a alocat un buget de 1,7 milioane de lei. Partea de co-finanţare a Primăriei este de 167 mii lei. Firma constructoare care a câştigat licitaţia este ELMAR Iaşi.

Soluţii pentru modernizarea căminului din suburbia Lunca

Comments are closed.