Senatorul ieșean Vasile Toma a fost ales, ieri, secretar al Comisiei permanente pentru Transporturi și energie a Senatului României

Senatorul iesean Vasile Toma a fost ales, ieri, secretar al Comisiei permanente pentru Transporturi si energie a Senatului Romaniei.
„Multumesc colegilor senatori pentru sustinerea acordata in alegerea mea, prin vot, ca secretar al Comisiei permanente pentru Transporturi si energie a Senatului Romaniei. In aceasta noua calitate am avut discutii aplicate cu Ministrul Transporturilor, dl Razvan Cuc, si pe subiectul autostrazii Ungheni-IASI-Tg Neamt-Ditrau-Tg Mures. In curand voi reveni cu un comunicat detaliat referitor la: etapele parcurse pana acum in demararea proiectului autostrazii, etapele imediat urmatoare respectiv cele ce se vor parcurge pana la sfarsitul acestui an, sursa de finantare a autostrazii Ungheni-IASI-Tg Mures. In sfarsit, acest proiect primordial al judetelor din regiunea Moldovei a pornit pe un drum drept!” a declarat Vasile Toma.
Reamintim faptul ca la sfarsitul lunii precedente Consiliul Judeţean Iaşi a emis certificatul de urbanism solicitat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Documentul a fost eliberat în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie pentru autostrada Târgu Neamţ- Iaşi, parte integrantă din autostrada Iaşi-Târgu Mureş.

Comments are closed.