Schimbări în Organizația Răducăneni

Sâmbătă, 5 martie a.c., a avut loc Adunarea generală a organizaţiei PSD Răducăneni. În urma acestei şedinţe s-au hotărât următoarele:
A fost ales un nou preşedinte interimar în persoana domnului Aruştei Dumitru;
S-a ales un nou birou din care fac parte: Aruştei Dumitru - preşedinte, Hadar Cătălin - secretar, vicepreşedinti: Alupoaie Mihai, Axinte Petronela, Alupoaie Andrei (TSD), Fechete Claudiu, trezorier - Vişan Ionuţ, membri - Melinte Valeriu, Augustin Isidor.
S-au validat peste 130 de adeziuni ale noilor membri PSD care îşi doresc să lucreze alături de noua echipa;
Totodată, domnul viceprimar Ilie Viorel, fost membru PNL şi-a depus adeziunea la PSD, acesta fiind propus şi validat pentru a candida la funcţia de primar din partea organizaţiei PSD Răducăneni. El a fost urmat de alți patru consilieri locali, foști liberali.
„Nominalizarea viceprimarului Viorel Ilie, la candidatura pentru Primăria Răducăneni a fost soluţia agreată de toţi membrii PSD din organizaţia comunală. Va primi tot sprijinul necesar pentru a câştiga alegerile şi pentru a realiza proiecte viabile în Răducăneni. Din măsurătorile sociologice efectuate, reiese că, în acest moment, candidatul PSD, Viorel Ilie, este primul în preferinţele alegătorilor din Răducăneni”, a declarat Maricel Popa, vicepreşedinte PSD Iaşi.
La şedinţă au fost prezenţi 87 de membri din cei 129 convocaţi.

Comments are closed.