Recidivistul Mihai Chirica, defrişare cu premeditare!

PSD Iaşi condamnă modul în care primarul Iaşului a găsit, din nou, de cuviinţă să mai ia ieşenilor o gură de oxigen prin tăierea arborilor din zona esplanadei Palatului Culturii. Mihai Chirica recidivează, după ce în urmă cu câţiva ani, în calitate de viceprimar al Iaşului a hotărât să taie teii, simbol al oraşului, de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.
Toate aceste fapte se întâmplă în contextul în care oraşul nostru este cel mai poluat din ţară, conform tuturor măsuratorilor oficiale efectuate şi care plasează Iaşul pe locul 1 între comunităţile din România şi pe locul 27 în Europa din 930 de oraşe evaluate.
„Degeaba încearcă Mihai Chirica să mascheze aceste fapte, realitatea este cu totul alta. Primarul Iaşului continuă să se comporte samavolnic şi făţarnic cu ieşenii. După ce a lansat verbal, cu surle şi trâmbiţe, campanii de consultare ale acestora în probleme importante ale comunităţii, acum, când vine vorba despre aerul pe care îl respirăm, Mihai Chirica ia de capul lui hotărâri, fără să întrebe pe nimeni şi defrişează zona verde din fata Palatului Culturii. Mă întreb. Oare ieşenii chiar nu reprezintă decât un instrument de vot pentru primar? Ţinând cont de faptul că Iaşul este cel mai poluat oraş din ţară consider că era normal ca ieşenii să fie consultaţi în legătură cu acest proiect.” a declarat Maricel Popa, preşedintele PSD Iaşi.

Comments are closed.