Parc de joacă pentru copii inaugurat la Gorban!

Primarul comunei Gorban, Dănuț Rotaru a inaugurat la sfârșitul săptămânii trecute un nou parc pentru copii, în satul Zberoaia. Parcul, în valoare de 12.700 lei a fost amenajat în aproximativ 40 zile.

„Acesta este unul dintre obiectivele pe care mi-am propus să le realizăm în acest mandat. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca locuitorii comunei să trăiască mai bine și să aibă acces la cât mai multe facilități” a declarat Dănuț Rotaru.

Primarul comunei a demarat deja procedurile tehnico-economice și pentru modernizarea căminului cultural din satul Gorban, investiție care se ridică la aproximativ 130.000 lei.

De asemenea, primăria comunei a primit, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, fonduri în valoare de 3.350.402 lei pentru modernizarea școlii(1.573.178 lei), construirea unui dispensar (713.785 lei) și a unei grădinițe (1.063.439 lei) în satul Gura Bohotin.

Parc de joacă pentru copii inaugurat la Gorban! Parc de joacă pentru copii inaugurat la Gorban! Parc de joacă pentru copii inaugurat la Gorban!

Comments are closed.