Modernizarea comunei Comarna va continua și din 2016

Victor Banu, primarul comunei Comarna, a reușit  să realizeze obiective de investiții majore, unele prin fonduri guvenamentale și altele prin fonduri europene.

Au fost finalizate lucrările de consolidare la alunecarea de teren în zona DC 44, vis-a-vis de sediul primăriei Comarna și construirea podului din zona Panțâru, sat Comarna.

La sfârșitul lunii mai este termenul limită de finalizare a asfaltării drumului DC44 Comarna-Chicerea, proiect așteptat de toți locuitorii satului Comarna.

O altă investiție, care vizează siguranța locuitorilor comunității și care a fost finalizată, este sistemul de supraveghere video pentru satele Comarna și Osoi.

În ceea ce privește curățenia localității, în această primăvară vor fi distribuite tomberoane pentru colectarea selectivă a deșeurilor și vor fi modernizate platformele de gunoi cu tomberoane specifice deșeurilor nereciclabile.

Aducțiunea de apă în satul Osoi, în curs de realizare în parteneriat cu ApaVital, este un alt proiect major care va fi finalizat în perioada urmatoare. Această investiție a înaintat treptat, cu pași mărunți, după montarea pompelor de presiune urmând să înceapă racordarea fiecărei gospodării la rețeaua de apă potabilă.

La sfârșitul anului 2015 au fost finalizate două baze sportive, în satele Comarna și Stânca.

Prioritățile pentru perioada următoare sunt câștigarea a două proiecte cu finanțare nerambursabilă FEADR:

  1. Modernizarea drumului Broșteni-Pârâul Țiganului-Gardul Țărnii
  2. Modernizarea grădiniței nr. 1, din satul Comarna

Modernizarea comunei Comarna va continua și din 2016

Modernizarea comunei Comarna va continua și din 2016

Modernizarea comunei Comarna va continua și din 2016

Comments are closed.