Mihai Chirica, spre Primăria Iași

Biroul Permanent Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit marţi, 23 februarie 2016 la sediul PSD. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți că social-democrații vor analiza oportunitatea depunerii unei moțiuni simple pe sănătate după ce se va încheia situația de criză generată de bebelușii bolnavi.

,,Domnul Nicolae Bănicioiu, vicepreşedintele nostru, fostul ministru al Sănătăţii, ne-a explicat situaţia de criză în care ne aflăm (...). A spus, de asemenea, şi am fost de acord cu el, că cel mai important pentru noi acum ar fi să sprijinim cu ceea ce putem rezolvarea acestei situaţii şi contribuţia noastră prin câţiva colegi la identificarea cauzelor care generează această situaţie. Concret, domnul Nicolae Bănicioiu, domnul Florian Popa, domnul Florin Buicu, medici recunoscuţi, şi-au exprimat disponibilitatea şi o exprim şi eu acum public să sprijine celula de criză guvernamentală, să sprijine Ministerul Sănătăţii cu expertiza lor pentru a contribui la rezolvarea acestei situaţii. După ce această situaţie de criză, sperăm noi, se va încheia, vom analiza atunci oportunitatea depunerii unei moţiuni simple, dacă mai este cazul, şi în plus nu dorim sub nicio formă ca un astfel de gest să fie interpretat că încercăm să speculăm politic o situaţie pe care nu şi-o doreşte nimeni." a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Liviu Dragnea a cerut ca sistemul informatic al Camerei Deputaţilor să fie reconfigurat pentru a nu mai apărea situaţii în care numărul celor care au votat o lege să nu corespundă cu numărul celor prezenţi în sală.

Liviu Dragnea a precizat că în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD s-au aprobat mai multe candidaturi pentru alegerile locale.

,,De asemenea, am discutat despre candidaturi: astăzi am mai aprobat în BPN şi o să supunem validării CEX-ului câteva candidaturi pentru nouă municipii-reşedinţă de judeţ. La Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, la Târgovişte, Cristian Stan, la Giurgiu, Barbu Nicolae, la Alexandria, Victor Drăguşin, în regiunea de Nord-Est, la Botoşani, Ovidiu Portariuc, la Vaslui, Vasile Pavăl, la Piatra Neamţ, Liviu Harbuz, la Iaşi, Mihai Chirică, la Bacău, Cosmin Necula." a declarat preşedintele PSD.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.