Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, precupat de soarta angajaţilor de la Fortus!

Preşedintele PSD Iaşi i-a delegat pe deputatul Silviu Macovei și pe senatorul Vasile Toma să adreseze interpelări și întrebări atât ministrului Economiei, cât și reprezentanților Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), astfel încât să se găsească soluții pentru ca acești oameni să-şi poată primi salariile.

„La finalul săptămânii am avut o întâlnire cu sindicaliștii și o parte din angajații de la Fortus. Deoarece salariații acestui combinat se confruntă cu o situație dificilă, i-am delegat pe social-democrații Silviu Macovei și Toma Vasile să adreseze interpelări și întrebări atât ministrului Economiei, cât și reprezentanților Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), astfel încât să se găsească soluții pentru ca acești oameni să-şi poată primi salariile” a declarat Maricel Popa.
Mai mult, echipa social-democrată de la Iași va depune eforturi în continuare pentru a evita intrarea în faliment a combinatului!

Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, precupat de soarta angajaţilor de la Fortus! Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, precupat de soarta angajaţilor de la Fortus! Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, precupat de soarta angajaţilor de la Fortus! Maricel Popa, preşedintele interimar al PSD Iaşi, precupat de soarta angajaţilor de la Fortus!

Comments are closed.