Liberalii au furat startul campaniei electorale

În ultimele zile, în toate cartierele din Iaşi au fost distribuite, în scări de bloc, în căsuţe poştale sau direct la uşa locatarilor, exemplare dintr-o broşură în care candidatul PNL la primărie, Marius Bodea, îşi prezintă oferta electorală.

Candidatul PSD, primarul interimar Mihai Chirica, a criticat ieri demersul liberalilor. „Nu ştiu dacă am văzut vreun moment în care PNL să fi respectat o regulă, nu cred că s-a schimbat nimic acolo, de la Fenechiu încoace toate au rămas identice. Au făcut-o, am văzut o explozie foarte mare de materiale, sincer să fiu, fără a fi ironic, unele coşuri de gunoi de-a dreptul pline”, a comentatChirica.

El a adăugat că broşura are un caracter electoral şi nu este un simplu material publicitar. „Consider că nu eu ar trebui să fac scandal, aş fi subiectiv, e îngrijorător că nu se respectă legea electorală care spune foarte clar cine, cum şi când trebuie să facă acest lucru. Asupra conţinutului nu mă pronunţ, sper să revenim într-o stare de normalitate, dacă are cadrul de legalitate, ceea ce voi verifica şi eu, să-şi facă treaba, succes”, a mai spus Chirica.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Comments are closed.