Lansarea campaniei „Dialoguri cu aleşii locali”

PES activists Iaşi anunţă lansarea campaniei „Dialoguri cu aleşii locali”, o iniţiativă inedită prin care se doreşte creşterea gradului de transparenţă şi facilitarea dialogului cu aleşii locali şi candidaţii PSD la alegerile locale din 2016.

Dialogul deschis este cel mai important element pentru restabilirea încrederii între cetăţeni şi aleşii lor. Proiectul, derulat sub umbrela campaniei „Dialoguri Europene”, vizează organizarea în anul 2016 a unui nou format de conferinţe, la nivel naţional, în perspectiva alegerilor locale. În acest sens, iniţiativa are un potenţial de impact ridicat pentru contextul electoral 2016 şi va ajuta la creşterea gradului de transparenţă al administraţiei locale.

„Seria de evenimente organizate de PES activists România va juca un rol foarte important în perspectiva alegerilor locale. Vom prezenta un nou mod de comunicare cu cetăţenii, care va sta la baza construcţiei unei relaţii solide între români şi reprezentanţiilor de la nivel local, consolidată pe încredere şi schimb deschis de opinii pe teme de interes comun!”, a afirmat Victor Negrescu, Preşedintele PES activists România.

Una dintre noutăţile proiectului constă în organizarea unor mese rotunde unde toţi reprezentanții PES activists România au putut discuta cu candidaţii pentru alegerile locale despre proiectele cu impact pozitiv asupra vieţii cetăţenilor.

Comments are closed.