Investiții majore în infrastructură la Târgu Frumos

  1. Una dintre priorităţile administraţiei locale este infrastructura rutieră a localităţii. În ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local a fost aprobat un nou proiect de modernizare a străzilor din orașul Târgu Frumos. Pe lângă lucrările în desfășurare, în perioada ce urmează vor fi asfaltate străzile: Plăieșilor, Aleea Petru Rareș (Stadion), Aleea Petru Rareș (restul până în Str. Ștefan cel Mare), Doctor Borș, Izvor, Fundac 22 Decembrie, Trandafirilor și Narciselor.
  2. Pentru a finaliza modernizarea Pieței Agroalimentare, începută anul trecut, a fost intocmit un proiect care cuprinde amenajarea parcării din fața pieței, absolut necesară pentru fluidizarea traficului din acea zonă, cât și incinta acesteia.
  3. Pe lângă infrastructură rutieră și pietonală, apă, canalizare, sănătate, pentru tinerii orașului și nu numai, se va construi un Complex Sportiv Multifuncțional în aer liber, asigurându-se astfel condiții calitative ridicate pentru practicarea sportului.

„Pas cu pas, încă din 2012, mi-am propus să rezolv toate problemele localității, a comunității, astfel încât oamenii să considere că viața lor este mai frumoasă și să fie mândri că sunt locuitori ai orașului Târgu Frumos” a declarat Ionel Vatamanu, primarul orasului Târgu Frumos.

Investiții majore în infrastructurăla Târgu Frumos

Comments are closed.