Gabriela Firea: „Un candidat liberal îmbogăţit prin contracte cu statul ne dă lecţii de morală”

sursa: psd.ro

Cele mai recente sondaje de opinie realizate în București le provoacă transpirații reci liberalilor, ceea ce îi împinge la gesturi necugetate, pe cât de dizgrațioase pe atât de ineficiente și ridicole.

Neavând cu ce să mă atace personal, încearcă să-mi transfere o serie de probleme pe care i le pun în cârcă soțului meu, primarul orașului Voluntari. Iar pentru asta se folosesc de un deputat de Vrancea care și-a descoperit brusc vocația de voluntărean și speră ca prin acest atac mizerabil să împuște doi iepuri deodată: să mă decredibilizeze pe mine în fața electoratului bucureștean și să-și crească șansele, în prezent inexistente, de a câstiga alegerile pentru fotoliul de primar în Voluntari.

Pentru afirmații de genul „nevoile comunităţii sunt sacrificate pe altarul cumetriilor de afaceri şi de partid”, domnul în cauză va trebui să aducă și probe, altminteri va răspunde în fața instanței. Probabil s-a inspirat din propria experiență în manevrarea banilor publici și a fondurilor europene, dar despre asta voi reveni în curând, pe larg, documentat.

citiți mai departe aici

Comments are closed.