Felicitări pentru desemnare Viorica Dăncilă!

„Colega noastră de partid, Viorica Dăncilă, va prelua conducerea Guvernului și va continua, împreună cu echipa de miniștri pe care aceasta o va forma, programul de guvernare pentru care românii și-au dat votul.

Consider că acceptul dat de președintele Iohannis pentru ca europarlamentarul Viorica Dăncilă să preia funcția de prim-ministru al acestei țări este un semn de normalitate politică și de recunoaștere a faptului că acesta va conduce, cu verticalitate și profesionalism, noul Guvern.

La 11 ani de la aderarea sa la comunitatea europeană, România va prelua responsabilitatea președinției Consiliului Uniunii Europene, iar experiența dobândită de colega nostră Viorica Dăncilă, în cele două mandate de la Bruxelles, vor juca un rol important în acestă etapă!

Calitățile Vioricăi Dăncilă, evidențiate în cariera sa politică din Parlamentul European, au fost recunoscute și de Sergei Stanishev, liderul socialiștilor europeni, ceea ce revalidează propunerea nostră de prim-ministru”  a declarat Maricel Popa, președintele PSD Iași.

Comments are closed.