Drum nou de la Valea Lupului până la ieşirea din judeţ!

Secţia Drumuri Naţionale Iaşi a anunţat că pe DN 28/E 58 va fi turnat covor asfaltic pe tot tronsonul de drum cuprins între zona de intrare în municipiul Iaşi (zona Valea Lupului) şi  limita cu judeţul Neamţ (zona Trei Iazuri). Lucrările au fost împărţite în trei sectoare egale, pentru ca investiţia să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil.

De asemenea, podul de la Sârca (judetul Iasi) va fi lărgit, în aşa fel încât circulaţia auto să nu mai fie îngreunată.

Drumarii au confirmat de asemenea că tronsonul din DN 2/ E 85 care traversează vestul judeţului va beneficia de lucrări ample de modernizare. „Vom face o ranforsare, pentru că în zonă sunt multe balastiere şi unii şoferi indisciplinaţi care merg cu greutate foarte mare. Vom veni cu trei straturi de asfalt, aproximativ 12 cm grosime“, a explicat directorul Ovidiu Laicu.

Printre proiectele vizate să înceapă în acest an se numără segmentul dintre Blăgeşti şi Paşcani, care va fi realizat în regie proprie, şi, foarte posibil, mult aşteptatele lucrări la şoseaua de centură a Iaşului.

Sursa: https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/drum-nou-de-la-valea-lupului-pana-la-iesirea-din-judet-podul-de-la-sarca-va-fi-largit--215273.html

Comments are closed.