Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu ambasadorii Germaniei, Japoniei şi Chinei la sediul PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit joi, 3 martie 2016, la sediul PSD, cu Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Germaniei la Bucureşti şi XU Feihong, Ambasadorul Chinei la Bucureşti.

La cele trei întâlniri au participat şi Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, şi Georgian Pop, vicepreşedinte PSD. Preşedintele PSD a declarat că au fost întâlniri în care s-au discutat subiecte importante pentru România legate de potenţialul economic şi de investiţii al ţării.

,,Cu ambasadorul Germaniei am avut discuţii legate de potenţialul de investiţii în România. În opinia partenerilor germani, România este un loc bun pentru investiţii mari, apreciat de companiile germane. Cu ambasadorul Japoniei am discutat, de asemenea, despre uriaşul potenţial nefolosit de cooperare economică între România şi Japonia. În opinia, şi este o opinie comună şi a ambasadorului, şi a mea, România nu are o politică integrată, o politică realizată inteligent de promovare a acestui potenţial, de promovare a oportunităţilor de investiţii în ţara noastră. Cu ambasadorul Chinei am discutat despre proiectele mari de investiţii iniţiate în România pentru care s-au semnat acorduri şi care sunt în diverse faze de realizare. Am vorbit despre centrala nucleară de la Cernavodă, despre investiţia de la Rovinari şi alte investiţii în domeniul energetic. Sunt interesaţi în continuare să investească în infrastructura rutieră, în infrastructura cale ferată de mare viteză, de asemenea, în energie şi în minerit." a declarat preşedintele PSD.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.