Camelia Gavrilă și-a prezentat raportul de activitate la sfârșitului primului an de mandat în Parlamentul României

Parlamentarul social-democrat a fost unul dintre cei mai activi demnitari, activitatea sa cuprinzând zeci de proiecte legislative, avize pentru proiecte de lege, dar și alte câteva zeci de propuneri legislative inițiate, luări de cuvânt în plen și sute de audiențe acordate la cabinetul parlamentar. Camelia Gavrilă este și președinte al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților.
Deputatul PSD Iași a militat pentru proiectul autostrăzii Iași-Târgu Mureș, a construcției Spitalului Regional de Urgență, modernizarea și dotarea unităților de învățământ sau reabilitarea instituțiilor de cultură, precum și alte obiective derulate la nivelul județului Iași.
Pe lângă activitatea parlamentară, Camelia Gavrilă a inițiat și susținut proiectul Școala Politică Iași XXI, un program care va continua și în acest an și la care sunt invitați să se înscrie și să participe tineri pasionați de politică.
"La nivel local, în virtutea competențelor educaționale de zonă culturală, de proiecte sociale, am continuat susținerea unor proiecte ale Iașului, fie că ne referim la infrastructura școlară, la dezvoltarea unităților de învățământ, la susținerea universităților ieșene, la proiecte politice destinate tinerilor, tineri care să fie avizati și în raportarea față de zona politică, în înțelegerea fenomenului politic și poate mai târziu implicarea lor fie în ipostaze de consilieri sau politicieni. Acesta este motivul pentru care Școala Politică Iași XXI este destinată studenților din domeniile Științe Politice, Jurnalism sau Drept și care își încheie prima ediție cu premierea absolvenților și va continua din martie cu a doua ediție. Până la finalul mandatului intenționăm ca 50-60 de studenți să treacă prin această formă de pregătire, de inițiere, de pătrundere în labirintul politicii cu bune și cu rele", a menționat parlamentarul social democrat.
Camelia Gavrila va iniția în perioada următoare o serie de dezbateri dedicate tinerilor, menite să promoveze valorile românești.

Comments are closed.