Comunicat de presă, 7 aprilie 2016

Joi, 07 aprilie a.c., au avut loc întrunirile Biroului Permanent Județean și a Comitetului Executiv Județean, cu următoarele puncte pe ordinea de zi:

  1. Informare cu privire la stadiul pregătirilor pentru campania electorală;
  2. Precizări privind legea finanțării partidelor politice;
  3. Aprobarea propunerilor candidaturilor pentru primari și a listelor pentru consilierii locali în 91 din cele 98 de localități din județul Iași.

„Am aprobat astăzi în Comitetul Executivpropunerile în 91 din cele 98 localități din județ, urmând ca până pe 26 aprilie să finalizăm listele și în celelalte localități. Mă bucură faptul că suntem în grafic în ceea ce privește pregătirile pentru campania electorală care va începe în luna mai. Obiectivele noastre sunt clare, câștigarea unui număr cât mai mare de primării și obținerea majorității pentru stabilirea Președintelui Consiliului Județean. Totodată, câștigarea celor doua municipii Iași și Pașcani sunt obiective prioritare pentru Organizația Județeană a PSD Iași” a declarat Victorel Lupu, președintele Organizației Județene a PSD Iași.

„Am prezentat stadiul evolutiv al perioadei de precampanie. Intrăm în linie dreaptă prin validarea candidaților în peste 90 % din localitățile județului. Ne dorim normalitate, stabilitate și unitate pentru maximizarea șanselor de a câștiga județul Iași” a declarat Cristian Stanciu, directorul de campanie al Organizației Județene a PSD Iași.

Comments are closed.