Comunicat de presă, 24 martie 2016

Joi, 24 martie a.c., a avut loc ședința Biroului Permanent Județean, cu urmatoarele puncte pe ordinea de zi:

1. Informare asupra deciziilor luate în cadrul Comitetului Executiv Național, din data de 18 martie 2016, întâlnire la care PSD a fost reprezentat de către Victorel Lupu, președintele organizației județene și membru de drept în forul național.

„La ședința Comitetului Executiv Național au fost aprobate cele 12 departamente ale Consiliului Național. În perioada imediat următoare vom stabili departamentele corespunzătoare și la nivelul organizației județene, responsabilii fiind selectați din rândul vicepreședinților. Reprezentanții acestor departamente vor fi aleși din rândul specialiștilor din partid, dar și a simpatizanților. Ne dorim o altă abordare asupra lucrurilor în PSD” a declarat Victorel Lupu, președintele organizației județene a PSD Iași.

1. Prezentarea criteriilor de eligibilitate a candidaților, ținând cont de implicarea în activitatea de partid, în viața comunității, dar și de experiența în management sau de conducere în cadrul unor instituții publice sau private.

„S-a stabilit o listă ce cuprinde 9 criteriii, care împreună cu fișa de evaluare și CV ul candidatului, dar și proiectul politic al acestuia vor constitui elementele esențiale pentru accederea unei persoane în funcții publice, fie că vorbim despre consilieri locali sau județeni” a declarat Cristian Stanciu, directorul de campanie al PSD Iași.

1. Stadiul pregătirii campaniei electorale.