Comunicat de presă, 21 aprilie 2016

Astăzi au avut loc întrunirile Biroului Permanent Județean și a Comitetului Executiv Județean, în care au fost aprobate propunerile candidaturilor pentru primari și listele pentru consilierii locali pentru cele 6 localități rămase, plus municipiul Iași. Totodată, a fost aprobată și lista propunerilor pentru Consiliul Județean Iași.

„Am validat astăzi în Comitetul Executiv propunerile pentru Consiliile Locale în toate cele 98 de localități din județ. De acum, practic, intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru campania electorală. În această campanie nu este vorba despre noi, cei care candidăm, ci despre oameni. Să nu uităm acest lucru. Viziunea PSD Iași este o viziune realistă pentru 1.000.000 de oameni care așteaptă să traiască mai bine, în condiții civilizate și în siguranță. Până acum am concretizat toate proiectele importante pe care le-am propus ieșenilor. Marile proiecte ale Iașului trebuie să continue” a declarat Victorel Lupu, președintele Organizației Județene a PSD Iași.